Blog Amenajari interioare apartamente Constanta

Amenajari interioare apartamente Constanta

Proiect amenajare interioara apartament stil modern realizat de firma noastra in Constanta cu materiale premium Italia. Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Incaperile mici precum apartamentele cu 2 camere trebuie amenajate cu mult gust si ingeniozitate, facand din acest spatiu restrans un spatiu agreabil si relaxant. La inceput are loc separarea camerei. Planurile de amenajare concepute de Nobili Interior Design va vor arata cum sa utilizati cat mai optim spatiul disponibil. Mobilier creat cu stil ,care ocupa cat mai putin spatiu, sunt in acest caz ideal. Fotoliile si canapelele impozante nu-si au rolul aici. Exista de asemenaea mobila si etajere care economisesc din spatiu. Pentru un proiect complet de amenajare si design interior apartament consultati un specialist al firmei noastre.

Amenajari interioare apartamente Constanta | Design interior apartamente | Design interior apartamente

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Poze design interior case - Amenajari interioare vile moderne - Idei amenajare living bucatarie Proiecte arhitect Bucuresti .

Proiecte design interior case stil clasic.

Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere.

Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia. Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

 

Pret: 22 - 35 EURO
CITESTE TOT