Blog Amenajari design interior case stil clasic

Amenajari design interior case stil clasic

Alaturi de o firma specializata in design interior si amenajari interioare, dorintele tale se pot materializa mai usor decat crezi. Apeleaza cu incredere la cei mai buni din domeniu si fii increzator in viziunea firmei Nobili Interior Design. Portofoliu proiecte design interior dormitoare realizate in stil clasic pentru case in Bucuresti.

O casa decorata in stilul clasic inseamna nenumarate posibilitati de amenajare.Liniile drepte, specifice stilului clasic, se potrivesc perfect mobilierului destinat bucatariilor dar si dormitoarelor mici, asa ca au ajuns sa reprezinte o caracteristica importanta a decorurilor mediteranene. Cu toate acestea exista o multitudine de combinatii posibile de finisaje, texturi si culori ce fac ca abordarile acestui stil sa difere foarte mult de la o amenajare la alta. Imaginatia si originalitatea fiecarui designer se regasesc in mixul de materiale, in solutii neconventionale si in alegerea atenta a fiecarui detaliu, asigurand nota distincta si personalitatea fiecarei case. Proiecte design interior .

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Poze design interior case - Amenajari interioare vile moderne - Idei amenajare living bucatarie Proiecte arhitect Bucuresti .

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere.

Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia. Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

Design interior casa clasica - Amenajari case Bucuresti

Pret: 20 - 30 EURO
CITESTE TOT