Blog Design interior case Avantajele proiectelor de design interior case la cheie

Avantajele proiectelor de design interior case la cheie

Initierea unui proiect de design interior pentru case incepe intotdeauna de la o tematica sau o viziune pe care beneficiarul casei o are in minte. Discutia cu un profesionist pe aceasta tema il va ajuta pe beneficiar sa inteleaga multe aspecte pe care inainte poate ca nu le stia in detaliu. Totul va decurge conform unui plan si in functie de spatiul de care casa in cauza dispune.

De ce sa alegi proiecte de case la cheie?

Atunci cand se dispune de vointa si intelegere din partea ambelor parti, beneficiarului ii va fi garantata o casa la cheie care sa reflecte fiecare dorinta a sa in cea ce priveste stilul de design, paleta de culori, materialele folosite, accesorile incluse pentru decor, etc. Daca se doreste o casa la cheie in stil clasic, designerii de interioare vor sugera tonuri calde de culori, iar accesoriile dintr-o anumita incapere pot fi accentele de culoare care vor personaliza dormitorul, baia, livingul si alte camere din casa. Fiecare optiune prezentata de acesti specialisti in design interior, trebuie agreata si aprobata de beneficiarul locuintei.

Amenajare living stil clasic

O casa implica in general un living destul de spatios, asadar daca se merge pe idea unui decor clasic insa confortabil, o mobila deosebita italiana de culoarea fildesului poate fi cea mai potrivita alegere. Si daca tot vorbim de comfort, un coltar tapitat cu stofa intr-o culoare simpla si niste perne minimaliste cu imprimeu abstract trebuie sa faca parte din acest decor. Stilul clasic implica si mici decoratiuni pe alocuri, iar aici designerii introduc elemente de arta cum ar fi tablouri, vaze din ceramica si chiar picturi. Daca insa aceste ornamente nu sunt pe placul beneficiarului, se poate opta pentru un look minimalist, iar in schimbul acestor decoratiuni, un tapet captivant ca si culoare si design le poate suplini cu succes.

Integrarea bucatariei in conceptul de design

In cea ce priveste bucataria, aceasta trebuie sa fie un spatiu cat mai functional. Asadar, designerii de interioare merg pe idea unor combinatii vibrante de culori, culori care se pot regasi si in scaunele din aceasta incapere, de pilda. Veti avea de ales dintr-o gama diversa de textile calitative. Asadar, scaunele pot fi tapitate cu stofa neavand un spatar foarte inalt, iar in cea ce priveste pardoseala, se poate opta pentru parchet din lemn masiv de culoare deschisa. Daca bugetul nu va permite sa alegeti o mobila italiana, una din mdf poate fi o alegere mai convenabila pentru multi clienti. Corpurile de iluminat vor fi si ele extrem de variate, asadar in final ramane la aprecierea beneficiarului daca alege lustre, aplice, plafoniere, etc.

Finalizarea unui proiect de tip casa la cheie, se va incheia cu succes tocmai pentru ca exista o intreaga echipa de specialisti si experti care vor da tot ce au ei mai bun pentru a duce la bun sfarsit acest tip de proiect. Oricare ar fi tematica aleasa de dumneavoastra cat si stilul dorit, specialistii in amenajari interioare au disponibilitatea de-a se mula pe dorintele beneficiarului. Pe scurt un designer de interior este aliatul ideal pentru un proiect de casa la cheie care necesita timp, efort, pricepere si nu in ultimul rand talent.

CITESTE TOT