Blog Design interior 4 pași siguri pentru alegerea unui designer de case

4 pași siguri pentru alegerea unui designer de case

Vine un moment în viață când ne dorim să facem o schimbare. Cu timpul, preferințele și dorințele noastre se schimbă, mai ales când vine vorba de amenajări interioare. Este important ca locuința noastră să ne transmită o energie pozitivă. De aceea, dacă ai planuri de redecorare a casei și îți dorești un design interior de excepție, apelează la o firmă de design interior case de încredere. Alegerea unui designer de case trebuie făcută cu mare precizie. Caută întotdeauna servicii care simți că ți se potrivesc și interesează-te amănunțit despre opțiunile care există în orașul tău. Nobili Design îți prezintă patru pași care te vor ajuta să faci alegerea corectă.

Designer de interior bucuresti
Studio designer interior bucuresti
Designer interior bucuresti pret
Sfaturi designer interior bucuresti

Interesează-te de firme care au experiență în tipul de proiect pe care ți-l dorești

O firmă cu expertiză este esențială pentru a-ți asigura reușita, dar acest lucru nu este de ajuns. Atunci când începi căutarea, axează-te pe acelea care au dus la bun sfârșit proiecte asemănătoare cu stilul pe care îl cauți. Pot exista firme axate doar pe anumite stiluri sau tipuri de locuințe. Optează pentru o firmă de design interior case de renume care elaborează o paletă mai largă de proiecte.

Cel mai probabil ei dispun de o echipă de designeri vastă. Acest lucru denotă o mai mare diversitate și creativitate în abordarea proiectelor. Echipa Nobili Design se adaptează dorințelor clientului și are cunoștințe în abordarea mai multor stiluri de design interior. Am avut onoarea de a realiza proiecte de amenajări interioare la cheie pentru case moderne și luxoase, locuințe în stil clasic, tradițional sau minimalist.

Află ce spune portofoliul despre un designer de case

Felul în care un designer alege să-și promoveze creațiile spune foarte multe despre acesta. Un portofoliu bine pus la punct și impozant trebuie să oglindească experiența și talentul echipei. Este posibil ca firma să aibă proiecte desăvârșite, dar care nu sunt prezentate la adevărata lor valoare. Acest lucru nu numai că induce în eroare potențialii clienți, dar și pe cei actuali.

Designerii noștri lucrează proiecte 3D care sunt menite să ajute clientul să vizualizeze proiectul final înainte ca demersurile să înceapă. În pagina noastră de Portofoliu puteți vedea aceste proiecte finalizate. Suntem deschiși la noi provocări și, de aceea, am realizat atât proiecte personalizate, cât și proiecte comerciale la cererea clientului. Diversitatea stilurilor abordate ne-a ajutat să creăm acest portofoliu detaliat.

Află părerea clienților: citește recenzii și află care sunt recomandările lor

Părerea sinceră a unui client este un indicator foarte bun care te va ghida spre alegerea potrivită. Cei care au colaborat cu o companie pentru design interior case au putut observa fiecare detaliu, începând de la modul de comunicare, profesionalismul și modul de lucru. O astfel de colaborare se bazează pe dedicația de a crea case moderne și atenția pentru cerințele clientului. Pentru noi, fiecare proiect este unic. Tratăm fiecare experiență individual și punem mare preț pe viziunea clientului. Rezultatul final va reflecta armonia perfectă între conceptele de design interior și caracteristicile casei tale, exact așa cum ți-ai dorit.

Definește-ți obiectivele: ce stil te reprezintă?

Faptul că te-ai decis pentru abordarea unui stil anume te va ajuta să te documentezi amănunțit. Înainte de începerea contractului, poți pune întrebări legate strict de stilul pe care ți-l dorești. Interesează-te cu privire la viziunea designerului asupra acestui stil. Ce fel de produse și materiale folosește? Ce recomandări de obiecte de mobilier are? Ce modificări poate aduce casei tale în acest sens?

Pe site-ul nostru puteți găsi recomandări de materiale și obiecte de mobilier de lux produs în Italia, care vor defini stilul casei tale. Serviciile prestate de către un designer de case trebuie în primul rând să reprezinte o investiție pe termen lung pentru client. De aceea, esteticul este doar unul dintre obiectivele noastre. Dacă îți dorești ca locuința ta să atragă atenția și să încânte privirea, calitatea trebuie să primeze.

Aceștia sunt cei patru pași pe care trebuie să îi iei în considerare dacă îți dorești o transformare completă a casei tale. Pentru a exista o armonie între ideile designerului și dorințele tale, alege să lucrezi cu profesioniști care îți vor trata casa ca pe o operă de artă încă neșlefuită. Echipa noastră oferă servicii de amenajări interioare în locații precum București, Constanta, Ploiești, Brașov, Craiova și multe alte. Poți accesa oricând site-ul nostru pentru vizualizarea portofoliului de proiecte.