Blog Design interior baie cu ceramica de lux Italia - Amenajari interioare case

Design interior baie cu ceramica de lux Italia - Amenajari interioare case

Colectiile de ceramica italiana sunt rezultatul experientei si maiestriei celor mai renumiti artisti plastici din lume. Aducem pe piata din Romania colectiile de gresie si faianta Italgraniti pentru a iesi din tipare, pentru a crea decoruri nonconformiste si exclusiviste. Portofoliu design interior case .

Design - interior - baie - casa - mozaic - Italia
Design - interior - baie - casa - Bucuresti
Design - interior - baie - casa - Constanta - preturi
Design interior - baie - ceramica - Italia

Dedicate spatiilor generoase care iti permit sa creezi dintr-un perete un spectacol, o poveste care spune intr-adevar ceva, placile de faianta cu decalcomanii aplicate manual pe placi alb mat sau sclipitor, se pot incadra atat intr-o amenajare clasica cat si in una moderna.

Pentru locatii luxoase si exclusiviste, ceramica italiana cuprinde o colectie de gresie si faianta decorata cu ecran de imprimare in aur pur care straluceste, continut 900% puritate mai mare decat cea folosita de bijutieri.

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului.

Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia.

Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov, Valea Doftanei, Prahova sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

Alte proiecte si lucrari realizate de echipa noastra pentru magazine specializate: Oyko | Nikydecor |

Vezi portofoliu cu toate proiectele Nobili Design | Mobila Italia | Studio Amenajari

Vezi detalii si informatii despre materiale pentru amenajari din gama Luxury de la nobili-design.com

CITESTE TOT